Προϊόντα

Στο ιατρείο μας θα βρείτε ποικιλία τροφών, αξεσουάρ και κτηνιατρικών φαρμάκων.

Α) Τροφές:

Κροκέτες ανάπτυξης, συντήρησης, ενέργειας ανώτατης ποιότητας (superpremium) Proplan, Hill's, RoyalCanin για σκύλο και γάτα, όπως και τροφές για τρωκτικά (χάμστερ, κουνέλια). Κροκέτες ειδικής σύνθεσης για στειρωμένα ζώα. Εξειδικευμένες κροκέτες και κονσέρβες για την πρόληψη και θεραπεία παθολογικών καταστάσεων (κλινικές δίαιτες) όπως: ανεπάρκειες ήπατος - νεφρών - καρδιάς, λίθοι ουροποιητικού (στρουβίτης, οξαλικά), παχυσαρκία, διαβήτης, καρκίνος, αλλεργίες και τρυγία (πέτρα δοντιών).

Β) Αξεσουάρ:

Διαθέτουμε ποικιλία αξεσουάρ για να "ντύσετε" και να περιποιηθείτε το κατοικίδιό σας όπως σαμπουάν, διατροφικά συμπληρώματα για το δέρμα και το τρίχωμα, κρεβατάκια, σπιτάκια, περιλαίμια, οδηγούς βόλτας, αλυσίδες δεσίματος, βούρτσες, ονυχοδρόμια και τουαλέτες για γάτες, άμμο για γάτες, τσάντες μεταφοράς, λιχουδιές πολλών ειδών όπως κοκκαλάκια, μπισκότα, σοκολατάκια.

Γ) Κτηνιατρικά φάρμακα:

Υπάρχουν σε στοκ όλα τα απαραίτητα φάρμακα που τυχόν θα χρειαστούν για την θεραπευτική αγωγή του αγαπημένου σας ζώου όπως αντιβιώσεις, κολλύρια, ορμόνες, ηρεμηστικά για ταξίδι, εξωπαρασιτοκτόνα για τσιμπούρια και ψύλλους σε μορφή σπρέυ,περιλαιμίου ή αμπούλας (spot-on), ενδοπαρασιτοκτόνα για παράσιτα του γαστρεντερικού, φαρμακευτικά σαμπουάν για δερματίτιδες, αντιμυκητιασικά κ.λ.π.


ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ

Ο Γερμανικός ποιμενικός έχει περίπου 200 εκατομμύρια οσφρητικά κύτταρα ενώ ο άνθρωπος έχει μόνο 15 εκατομμύρια.

περισσότερα...

© Developed by HyperMorph 2013